Home Home

Spahotel med havsutsikt

Spahotel med havsutsikt

Underbar havsutsikt. Spa- and Wellness. Läcker mat
Griffen är det danska ordet för en Grip; et djur från fablernas värld, som i sagorna och legenderna är väktare av stora skatter. Hotell Griffen är därför ett mycket passande namn för detta fina hotell, som är vackert beläget mellan havet och Rønnes idylliska gamle stadsdel. Griffen Spa Hotel blev totalrenoverat januari-april 2017. Hotellet öppnade åter den 27 april som ett "nytt" hotell.

Från ert fräscha och nyrenoverade rum har ni utsikt över havet. Hotell Griffen inbjuder er också utan merkostnad att njuta av ett av Nordens elegantaste och mest väldesignade spa- and wellness-områden: "Den Bornholmske Diamantspa". Unna er lite lyxliv… kanske i sällskap med lite champagne?Charmerende småstad
Griffen Spa Hotel ligger i Rønnes gamla stadsdel. Här möts ni av vackra korsvirkeshus och idylliska gamla köbmansgårdar, som vittnar om en tid, då rika skeppsredare med utgångspunkt i Rønne bedrev handel med hela världen.

Skattkammare
I hotellets restaurang Victoria kan ni smaka på läckerbitar kreerade av hotellets chefskock, Claus Seest Dam, som är en av Bornholms mest berömda kockar. Maträtterna på menyn lagas med den bornholmska skattkammaren av lokala råvaror som utgångspunkt.  Tag plats i de bekväma stolarna. Njut av panoramautsikten och låt oss skämma bort er. I horisonten går solen långsamt ner och skapar vackra gyllene och violette strålar över havet. Efter en skön semester på Griffen Spa Hotel kommer ni nog också att tro på legenden om Gripen som väktare av en stor skatt!  Gläd er till en härlig semester.

Överraska din älskade... beställ detta goda erbjudande:
* Fräscht dubbelrum med havsutsikt
* Stor frukostbuffé varje morgon
* Tillgång till det stora spaområdet.
* Färja Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Totalpris för 2 personer
    * 3 nätter = 5.995 SEK
    * 4 nätter = 6.495 SEK
    * 7 nätter = 10.395 SEK

Välj en svit
Du kan också välja att bo i en svit på översta våning, med närmast obeskrivligt vacker havsutsikt. Sviterna är består av sovrum, stort vardagsrum med soffor, samt walk-in-closet. Det är havsutsikt från både sovrum och vardagsrum. Merkostnad för att ni i en svit är 650 SEK per natt.

Få en gratis middag- välj ett rum in mot land
Griffen Spa Hotel har också några flotta rum som har utsikt in mot land. Om du väljer ett rum med utsikt mot land i stället för ut mot havet, får du och din medresenär varsin gratis huvudrätter i hotellets restaurang (värde 490-570:-)

Färjetider
*Om ni väljer 3 eller 4 nätter kan ni välja fritt på alla färjeavgångar
* Om ni väljer 7 nätter gäller erbjudandet endast vid ankomst på en mån-, tis -, ons- eller torsdag. Ved ankomst på andra veckodagar tillkommer en kostnad på 750 SEK

Beställ nu
Beställ er vistelse hos oss genom att knappa in önskad ankomstdag i beställningsrutan överst på sidan- skriv en e-mail, eller ring till oss nu på +45 56 95 85 66. Vi har också många andra gode erbjudande - se mera här

   


Beställ här:
Period:
10-08-2017 -> 31-12-2017
Ange önskat ankomstdatum
(ddmmyy)

 

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern